Flytta utan stress

En flytt kan vara spännande, men den kan även vara stressig, stökig och tidskrävande. Ett bra tips är att boka in en flyttfirma Segeltorp om det är där du bor. Sedan planera din flytt på bra sätt. För att du ska slippa all stress, börja i god tid samt att du ser till att verkligen rensa ut det du inte vill ha med dig. Du kan slänga, sälja eller skänka det du inte vill ha kvar.

För att göra packningen enklare så kan du även sortera på bra sätt. Se till att ha olika lådor för olika rum och märk upp dem. Det är dumt att blanda saker i lådorna samt att packa dem för fulla. Du kan utöver lådor även packa i resväskor om du har sådana, eller IKEA påsar. De är stora och bra. 

Få en bra flyttdag

Allra enklast är det så klart att låta en flyttfirma ta hand om hela flytten, men ska du göra det själv med vänner, så se till då att börja med det svåraste och de tyngsta sakerna. Det innan ni blir allt för trötta. Se även till att ta flera pauser under flytten, käka, drick kaffe och vatten!

Se även till att ha en särskild låda där du packat ner det du kommer behöva direkt i nya bostaden. Bland annat toalettpapper, tandkräm och tandborste med mera. Det så att du inte behöver leta efter detta första kvällen!

12 Nov 2022