Flytta smartare

Att flytta kan vara en mardröm, men det kan också vara ett äventyr och något som är hur kul som helst. Vilken av dessa två flyttupplevelser du får är faktiskt hel och hållet upp till dig. Om du vill få till en bra flytt har jag lite tips och råd som du kan följa. 

Packa i god tid

Att stå där med flyttkartonger kvällen innan flyttbilen kommer är inte kul alls. Se till att packa allt du inte behöver i lådor i flera veckor i förväg. Ställ sedan lådorna där du har lätt att nå dem ifall det är nåt du måste komma åt. Flyttar du på sommaren är det ett hett tips att börja med vinterkläderna, och vice versa. 

Ha god mat och dryck

När det är dags för själva flytten så bör du ha laddat upp med något gott att äta. Man blir hungrig av att bära lådor och flytta möbler och det är inte många som har orken att laga mat den dagen. Glöm inte bort att dricka ordentligt!

Låt någon annan städa

När det sedan kommer till flyttstädningen så kan jag verkligen rekommendera billigflyttstädningstockholm.com som ser till att det blir rent och snyggt. För i ärlighetens namn, det är aldrig kul att komma tillbaka till den gamla bostaden för att städa. Har man flyttat vill man ju fokusera på att fylla skåp och lådor, och få upp saker på väggarna. 

29 Jun 2022